Haluaisitko vaihtaa vaikka vanhan peilikaapin uuteen? Ostitko meiltä suihkuseinän? Haluaisitko seinäwc:n, mutta asennus arveluttaa? Hoidamme tarvittaessa myös tuotteidemme asentamisen. Tarvittaessa asentajat voivat purkaa vanhat kalusteet ja hoitavat vanhojen tuotteiden hävityksen.

- Kalusteet sekä asennus helposti samasta paikasta
- Asentajat alansa ammattilaisia, joilla kaikki tarvittavat luvat
- Kotitalousvähennys asennustyöstä

Kun ostat meiltä suihkuseinän, peilikaapin tai vaikka pesualtaaseen uuden hanan, saat halutessasi tuotteelle myös samalla asennuksen meiltä. Ammattitaitoiset asentajamme laittavat tuotteen paikoilleen sekä hoitavat kaikki tarvittavat putki- ja sähkötyöt sovittuna ajankohtana. Samalla he purkavat vanhat kalusteet ja vievät ne mennessään kierrätykseen.

Ota yhteyttä:

puh. 020 7288 320 | 0400 590 005

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kotitalousvähennys 2020

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta (50 % vuonna 2019). Vähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä tarvikkeista tai matkakuluista. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö (2 400 € vuonna 2019).

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennyksen (4 800 € vuonna 2019). Avopuoliso voi saada vähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Vähennykseen riittää, että avopuoliso on maksanut vähennykseen oikeuttavia kustannuksia ja asuu asunnossa.

Saat vähennyksen, kun työ tehdään

• omassa kodissa
• vapaa-ajan asunnossa
• vanhempien tai isovanhempien kodissa


asbestilaki

1.1.2016 muuttunut asbestilainsäädäntö tiukentaa vaatimuksia myös kodin sekä taloyhtiöiden remontti- ja korjaushankkeiden suhteen. Keskeisimmät vaatimukset asunnoissa, taloyhtiöissä ja omakotitaloissa teetettävien remonttien kannalta ovat seuraavat:

- Kartoitusvaatimus koskee kaikkia ennen vuotta 1994 valmistuneita rakennuksia, joissa tehdään purkutöitä. Näitä ovat esimerkiksi kylpyhuone- ja keittiöremontit, linjasaneeraukset sekä julkisivu- ja parvekesaneeraukset.
- Remonttia tekevän tai sellaisen teettävän on huolehdittava, että asbestikartoitus tehdään ennen hankkeen aloittamista.
- Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kysymyksessä olevan kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen osaaminen.

Go to top