Interface tekstiililaatat sopivat ihanteellisesti kovaan kulutukseen, joten niitä voidaan käyttää kaikissa julkisissa tiloissa. Värivaihtoehtoja on kymmeniä ja laatat voidaan asentaa joko yksittäin tai eri värejä yhdistellen, yksisuuntaisesti tai shakkiruutuun. Interfacen tekstiililaatat ovat modulaarisia, minkä ansiosta asennettaessa syntyy vähemmän jätettä, mattolaattoja voidaan vaihtaa yksitellen ja matto on helppohoitoinen.

Liimaton TacTiles®-asennusjärjestelmä poistaa haisevien ja sotkuisten liimojen tarpeen asennuksessa. TacTiles®-asennusratkaisu mahdollistaa myös laattojen kierrätyksen. Tekstiililaattoja on monenkokoisia, useimmissa sarjoissa laattojen koko on 50x50 tai 25x100 cm.

 

Tervetuloa myymälään tutustamaan malleihin ja mallipalakansioihin.

Sarjoista myös saatavissa mallipaloja ja -kirjoja suunnittelijoille.

 

Käyttökohteita tekstiililaatoille

- Toimistot

- Hotellit ja ravintolat

- Liikerakennukset

- Julkiset tilat

- Kodit

Parempi sisäilma tekstiililaatoilla ja -matoilla

- Pölyttömämpi sisäilma kuin kovissa materiaaleissa

- Interfacen kaikki tekstiiililaatat ovat Suomen Allergia-ja Astmaliiton testaamia ja saavat käyttää Allergia -tunnusta tuotteessa

Pehmeän materiaalin hyödyt

- Akustiset ominaisuudet on ylivertaiset koviin pintoihin verrattuna. Niin askeläänet kuin ilmassa kantautuvat äänet

- Ergonomisesti parempi –pehmeä materiaali ”ortopedisesti parempi” selälle

- Helppohoitoisuus

- Saadaan aikaan ylellisyyttä (hotellimaisuus) ja kodikkuutta ja lämmöntuntua

- Designia, helppo yhdistää eri kuoseja ja värejä (materiaaleja)

Nopea ja helppo asennus

- Pieni hukka (3-5%)

- Irtoasennus (tarraliimalla tai TacTile–tarralla)

- Vaihdettavuus

- Nopea ja joustava asentaa

- Tilat heti käytettävissä asennuksen jälkeen

- Ei liiman ”käryjä”

Lisätietoja:

http://www.interface.com/

Kotitalousvähennys 2020

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta (50 % vuonna 2019). Vähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä tarvikkeista tai matkakuluista. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö (2 400 € vuonna 2019).

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennyksen (4 800 € vuonna 2019). Avopuoliso voi saada vähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Vähennykseen riittää, että avopuoliso on maksanut vähennykseen oikeuttavia kustannuksia ja asuu asunnossa.

Saat vähennyksen, kun työ tehdään

• omassa kodissa
• vapaa-ajan asunnossa
• vanhempien tai isovanhempien kodissa


asbestilaki

1.1.2016 muuttunut asbestilainsäädäntö tiukentaa vaatimuksia myös kodin sekä taloyhtiöiden remontti- ja korjaushankkeiden suhteen. Keskeisimmät vaatimukset asunnoissa, taloyhtiöissä ja omakotitaloissa teetettävien remonttien kannalta ovat seuraavat:

- Kartoitusvaatimus koskee kaikkia ennen vuotta 1994 valmistuneita rakennuksia, joissa tehdään purkutöitä. Näitä ovat esimerkiksi kylpyhuone- ja keittiöremontit, linjasaneeraukset sekä julkisivu- ja parvekesaneeraukset.
- Remonttia tekevän tai sellaisen teettävän on huolehdittava, että asbestikartoitus tehdään ennen hankkeen aloittamista.
- Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kysymyksessä olevan kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen osaaminen.

Go to top