Laattapisteen laatat. Laatoissa vaihtoehtoja on runsaasti ja hintahaitari on laaja. Neliöhinnat lähtevät kymmenestä eurosta päättyen muutamaan sataan euroon neliöltä. Huolellisesti valitut valmistajat, joiden tuotteisiin, toimituksiin ja laatuun voimme satavarmasti luottaa. Laatat ovat ketjun omaa tuontia ja tulevat pääasiassa Välimeren maista, joissa osaamista ja perinteitä riittää, kuten Italiasta, Espanjasta, Portugalista ja Turkista.

Designia ja huolellista viimeistelyä kylpyhuonekalusteissa. Tanskalainen Dansani on yksi Euroopan johtavista kylpyhuonekalusteiden valmistajista. Dansani valmistaa useita eri mallistoja kylpyhuonekalusteista.

Suihkukalusteet on suunniteltu skandinaaviseen makuun. Niissä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla pelkistetty muotokieli, toiminnallisuus sekä laatu. Kromatut messinkivetimet ja muut hiotut yksityiskohdat viimeistelevät tyylikkään kokonaisuuden. Suihkukalusteita valmistetaan monenkokoisena ja melkeinpä aina löytyy ratkaisu ahtaaseenkin tilaan.

Grana ja Hansgrohe - designia ja toimivuutta

Tunteita herättäviä kokonaisuuksia, jotka tarjoavat aitoja vesinautintoja. Ja jotka tekevät elämästä kauniimpaa. Hanoilla 5 vuoden takuu.

Tuotevalikoimaan kuuluvat Mapein valumassat, tasoitteet, vedeneristeet, kiinnitys- ja saumauslaastit sekä Wedin vedeneristerakennuslevyt ja -ratkaisut. Tuotevalikoimaa täydentävät Filan suoja- ja puhdistusaineet sekä Tyco Thermal Control:n lattialämmitysjärjestelmät.

Erikoistyökaluja laatoitukseen

Myynnissä paljon erikoistyökaluja laatoitukseen. Esimerkkinä vaikka hummerikampa, jolla isojen laattojen laatoitus onnistuu helposti tai vaikka kulmahiomakoneeseen kiinnitettävät timanttirouheiset poranterät, joilla voidaan työstää reikiä todella koviinkin laattoihin. Myymälän perusvalikoimaan työkaluissa kuuluvat saumausnarut, saumausristikot, pesusienet, saumauslastat, kiilat, laastikammat erikokoisilla hammastuksilla, timanttihiontakapulat, hankauskumit, hummeri -kammat, timanttiterät, epoksilastat, yms. Valikoimissa on myös laattaleikkureita, aina jopa 125 cm mittaisille laatoille.

 

Seinäwc -ratkaisulla uutta ilmettä ja helppoutta siivoukseen. Seinäwc -järjestelmällä saat hyvännäköisen ja helposti puhdistettavan wc:n. Seinäwc:n avulla tila saa lisää kaivattua väljyyttä, jolloin tilan kokonaissuunnittelu ja kalusteiden sijoittelu on joustavampaa. Koneisto jää piiloon seinän tai koteloinnin taakse ja lattiapinta jää vapaaksi, mikä helpottaa siivousta.

Suunnittelemme ja toteutamme uuden ajan tyylikkäät ja yksilölliset saunakokonaisuudet, asiakkaan toiveiden pohjalta. Teemme saunat löylykauha käteen -periaatteella tai osatoimituksena. Toteutamme toiveittesi pohjalta niin suoralinjaiset kuin erikoismuotoillutkin saunan lauteet ja saunakokonaisuudet. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman kiukaita.

Interface tekstiililaatat sopivat ihanteellisesti kovaan kulutukseen, joten niitä voidaan käyttää kaikissa julkisissa tiloissa. Värivaihtoehtoja on kymmeniä ja laatat voidaan asentaa joko yksittäin tai eri värejä yhdistellen, yksisuuntaisesti tai shakkiruutuun. Interfacen tekstiililaatat ovat modulaarisia, minkä ansiosta asennettaessa syntyy vähemmän jätettä, mattolaattoja voidaan vaihtaa yksitellen ja matto on helppohoitoinen.

20mm vahvuiset laatat ovat monipuolisia, kestäviä ja erittäin helppohoitoisia. Laatat ovat pakkasenkestäviä, helposti puhdistettavia ja useimmissa on liukuestepinta liukkauden välttämiseksi.

Valikoimissamme on monia erilaisia lattiakaivon teräsneliökansia. Tyylikäs teräsneliökansi viimeistelee pesuhuoneen lattialaatoituksen.

Laattalistat auttavat laatoituksen viimeistelyssä tai toimivat tehosteena laatoituksessa. Metallisia laattalistoja löytyy käytännössä kaikenlaisiin käyttötarpeisiin, materiaaleina useimmiten alumiini tai ruostumaton teräs. Myös kromattuja messinkilistoja on tilauksesta saatavissa.

Kotitalousvähennys 2020

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta (50 % vuonna 2019). Vähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä tarvikkeista tai matkakuluista. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö (2 400 € vuonna 2019).

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennyksen (4 800 € vuonna 2019). Avopuoliso voi saada vähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Vähennykseen riittää, että avopuoliso on maksanut vähennykseen oikeuttavia kustannuksia ja asuu asunnossa.

Saat vähennyksen, kun työ tehdään

• omassa kodissa
• vapaa-ajan asunnossa
• vanhempien tai isovanhempien kodissa


asbestilaki

1.1.2016 muuttunut asbestilainsäädäntö tiukentaa vaatimuksia myös kodin sekä taloyhtiöiden remontti- ja korjaushankkeiden suhteen. Keskeisimmät vaatimukset asunnoissa, taloyhtiöissä ja omakotitaloissa teetettävien remonttien kannalta ovat seuraavat:

- Kartoitusvaatimus koskee kaikkia ennen vuotta 1994 valmistuneita rakennuksia, joissa tehdään purkutöitä. Näitä ovat esimerkiksi kylpyhuone- ja keittiöremontit, linjasaneeraukset sekä julkisivu- ja parvekesaneeraukset.
- Remonttia tekevän tai sellaisen teettävän on huolehdittava, että asbestikartoitus tehdään ennen hankkeen aloittamista.
- Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kysymyksessä olevan kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen osaaminen.

Go to top