Saunat ja lauteet

Suunnittelemme ja toteutamme uuden ajan tyylikkäät ja yksilölliset saunakokonaisuudet, asiakkaan toiveiden pohjalta. Teemme saunat löylykauha käteen -periaatteella tai osatoimituksena. Toteutamme toiveittesi pohjalta niin suoralinjaiset kuin erikoismuotoillutkin saunan lauteet ja saunakokonaisuudet. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman Magnum kiukaita.

Tarjoamme täyden palvelun saunapaketin johon kuuluvat suunnittelu, lauteet, asennus sekä saunan valaistusratkaisut.

Saunoissamme käytetään materiaaleina etupäässä tervaleppää ja lämpökäsiteltyä haapaa.

Tähtisaunat lauteet
Tähtisaunat lauteet

Helppo puhdistaa

Lauteet valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista perinteisellä suomalaisella puusepäntaidolla. Mitoitus tehdään asiakkaan saunasuunnitelman tai pohjapiirroksen mukaan.

Toimitamme saunakohtaisen luonnoksen sekä hintatarjouksen, joiden hyväksynnän jälkeen käynnistyy lauteiden valmistus.

Lauteet on helppo puhdistaa. Lauderallit irtoavat sopivan kokoisina osina pesua varten. Jalkalauteen runko on valmistettu niin, että osa siitä on nostettavissa pois ja näin ollen lattia lauteiden alta on helposti puhdistettavissa.

 

Nopea asentaa

Lauteiden valmistuksessa käytämme ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ruuveja, minkä ansiosta lauteiden käyttöikä pitenee.

Lauteet esikasataan tehtaalla ja tarkistetaan ennen asiakkaalle toimitusta. Sekä runko että valmis laude kuvataan ja kuvat toimitetaan asiakkaalle lauteen mukana asennuksen helpottamiseksi.

Tervetuloa myymälään tutustumaan mallisaunaan ja pyydä samalla tarjousta oman näköisestä saunasta! Saat veloituksetta suunnitelmakuvat ja tarjouksen juuri Sinun saunastasi!

Tähtisaunat lauteet
Tähtisaunat lauteet

Laudepaketti sisältää

  • selkänojat
  • lauteen väliritilät
  • nousujakkaran tai -portaan
  • mahdolliset kaiteet ja  käsinojat
  • asennus- ja hoito-ohjeet
  • laudekuvat
  • tarvittavat kiinnikkeet
  • parafiiniöljyt

Magnum kiukaat

Kaikissa magnum-kiukaissa tulee erillinen kiukaan ohjauspaneeli jonka saa laittaa saunassa 1000mm korkeuteen, ohjainpaneeli näyttää saunan lämpötilaa ja jäljellä olevaa kiukaan päällä olevaa aikaa. Ohjainpaneelissa on myös ajastus mahdollisuus, kiukaan päällä oleva ajastus ja kiukaan valaistus (tietyt mallit).

Magnum kiukaiden tuotekehitys antaa saunan kiukaan sijoittelulle uusia mahdollisuuksia. Kiukaan suojaetäisyydet alalauteeseen ovat 20mm ja ylälauteeseen 70mm. Tämän mahdollistaa kiukaan ala vaippojen välissä oleva ilma jäähdytys, joka tehokkaasti jäähdyttää kiukaan ulkopintoja. Kaikissa kiukaissa kiukaan alaosan halkaisija on 320mm. Kiukaan yläosa on vaihdettavissa erimuotoisiin tuotteisiin joka mahdollistaa laajan magnum tuoteperheen.

Kiukaiden kivitila kaikissa magnum-kiukaissa lähtee 28cm lattian rajasta ylöspäin ja näin kun alaosa kivistä on suojattu kylmältä ilmalta niin kiukaasta ei lopu teho, koska alaosan kivet lämpenevät nopeammin kuumemmiksi ja näin se tukee yläosan kivitilaa pysymään löylyvalmiina kovemmillekkin saunojille.

Tähtisaunat lauteet