Villeroy & Boch - keraamiset laatat

Villeroy & Boch -laattavalikoimasta lattia- ja seinälaatat kodin kaikkiin tiloihin sekä julkisiin tiloihin ja muihin kohteisiin.

Laajasta ja monipuolisesta valikoimasta löydät keraamiset seinälaatat, lattialaatat ja ulkolaatat eri käyttökohteisiin. Villeroy & Boch -valikoimasta löytyy laatat eri hintaryhmiin, sisustuksen uusimmat trendit sekä klassiset vaihtoehdot.

Tutustu laattamallistoon

Villeroy_&_Boch_logo

Laattojen käytössä on useita eri tyylejä ja suuntauksia

Suuret laatat: Suuremmat laatat ovat suosittuja, sillä ne tarjoavat minimalistisen ja yhtenäisen ilmeen tilaan.

Luonnonkivimäiset laatat: Luonnonkivien jäljitelmät, kuten marmorin, liuskekiven ja travertiinin näköiset laatat, ovat suosittuja. Ne tarjoavat luonnonkiven ilmeen, mutta keramiikan helppohoitoisuuden.

Puukuviointi: Puuta jäljittelevät laatat ovat myös suosittuja, tarjoten lämpimän ja kotoisan ilmeen. Ne ovat käytännöllisiä kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneissa, missä aito puu ei kestäisi kosteutta.

Villeroy_Boch_laattoja

Luonnonkivet ja sisustuskivet

Sisustuskivet tuovat tilaan lämpöä ja tunnelmaa. Sisustuskiviä käytetään sekä kodeissa että julkisissa tiloissa kun halutaan luonnonläheisyyttä ja ajatonta tyylikkyyttä. 

Sisustuskivillä ja -laatoilla saadaan luotua upeita, persoonallisia kylpyhuoneita, saunoja, takkoja, keittiön välitiloja, kokonaisia seiniä mm. oleskelu- ja makuuhuoneissa. Niitä voidaan käyttää melkein missä vain, vain mielikuvitus on rajana.

verhoilukivi
Villeroy_Boch_laattoja