20mm ulkolaatat

20mm vahvuiset ulkolaatat soveltuvat kotikäyttöön sekä julkisiin tiloihin.

Helppo ja nopea tapa laatoittaa terassit ja parvekkeet on 20mm vahvuiset laatat. Laatat voidaan asentaa suoraan asennettavan pinnan päälle, kuten nurmikolle, sepelille tai hiekkaan. 20mm laatat voidaan myös asentaa erillisten tukijalkojen varaan, jolloin laatoituksen alla voidaan viedä esim. sähköjohtoja.

Laatat ovat pakkasenkestäviä, helposti puhdistettavia ja useimmissa on liukuestepinta liukkauden välttämiseksi.

20mm laatat OUT 2

Laattojen asennus on mahdollista tehdä kolmella eri tavalla

  • Perinteisesti saneerauslaastilla kiinnittämällä kuin mikä tahansa laatoitus.
  • Asfaltin, nurmikon tai soran päälle asettamalla ilman kiinnitystä. 20mm laatat painavat 40-50 kg per neliö, joten laatoitus on tukeva ilman kiinnitystäkin.
  • Asentamalla laatoitus erillisten säätöjalkojen varaan. Tukijalkojen korkeus ovat säädettävissä, joten alustan kaltevuuskaan ei tuota ongelmia. Samalla tukijalkojen käyttö mahdollistaa esim. sähköjohtojen tai vaikka vesi- ja viemäriputkien piilottamisen terassin alle.

Monipuolinen mallisto

20mm laatat ovat saatavilla useassa eri maanläheisessä värissä. Harmaata, beigeä, mustaa sekä puukuvioituja laattoja eri tunnelman luomiseen. 20mm laattojen yleisin koko on 60x60cm, mutta myös 90x90cm sekä 40x120cm on useammasta sarjasta saatavissa.

Säädettävät tukijalat​

  • Kun 20mm laatat asennetaan tukijalkojen varaan, on terassi helposti purettavissa ja siirrettävissä ja mahdollisten vaurioituneiden laattojen vaihto helppoa.
  • Säätäjalkoja on saatavissa neljää eri korkeutta. Asennusta helpottamaan on saatavilla myös säätöavain jalkojen korkeuden säätämiseksi sekä nostotyökalu helpottamaan asennusta.
terassijalka
20mm laatat OUT 2
20mm laatat OUT 2

Myymälässä mallilaatoitus 60x60x2 cm laatoista säätöjaloilla

600x600x20mm-ulkolaatat-2022
600x600x20mm-ulkolaatat-2022