Laatoitusaineet ja -tarvikkeet

Tuotevalikoimaan kuuluvat Mapein valumassat, tasoitteet, vedeneristeet, kiinnitys- ja saumauslaastit sekä Wedin vedeneristerakennuslevyt ja -ratkaisut. Tuotevalikoimaa täydentävät Filan suoja- ja puhdistusaineet sekä Tyco Thermal Control:n lattialämmitysjärjestelmät.

Oikeat tuotteet oikeaan paikkaan

Kylpyhuoneet ovat kodin märkätiloina alttiimpia erilaisille kosteusongelmille ja terveydelle vaarallisille homevaurioille. Näitä ongelmia voidaan onneksi ennaltaehkäistä niin uudisrakentamisessa kuin vanhaa kylpyhuonetta remontoitaessakin. Tuotevalikoimasta löytyy runsaasti erilaisia tuotekokonaisuuksia, joiden avulla ehkäistään kosteusongelmat sekä helpotetaan rakennustyötä. Nykyiset vesieristysmääritykset on otettu käyttöön vasta vuonna 1999, joten tätä vanhempien asuntojen kylpytilojen vesieristeet saattavat olla puutteellisia tai eristeitä ei pahimmillaan ole lainkaan.

Asiantunteva henkilökuntamme opastaa valitsemaan onnistuneet asennus- ja laatoituskokonaisuudet erilaisiin sisustusratkaisuihin.

mapegum
ultracolor

Mapei (valumassat, tasoitteet, vedeneristeet, kiinnitys- ja saumauslaastit)

Saatavissa tuotteet ja ratkaisumallit vaikka askeläänieristysjärjestelmistä uima-allasosaston kautta ulkolaatoitukseen.

Myymälästä löytyy Mapein tuotteita kattavasti heti varastosta.

Tuotevalikoimaan kuuluvat Mapein valumassat (esim. Topcem Pronto), tasoitteet (esim. Uniplan, Nivoplan), vedeneristeet (esim. Mapegum WPS), kiinnityslaastit (esim. Adesilex P9, Ultralite) ja saumauslaastit (esim. Ultracolor Plus, Keracolor), Mapesil silikonit sekä Wedi vedeneristerakennuslevyt ja -ratkaisut. Tuotevalikoimaa täydentävät Filan suoja- ja puhdistusaineet sekä Tyco Thermal Control:n lattialämmitysjärjestelmät.

Wedi (vedeneristävä rakennuslevy)

Wedi-levyn sininen ydinmateriaali ”Styrofoam” on kovaa suulakepuristettua polystyreenivaahtoa. Kiinteän vaahtoytimen molemmat puolet on vahvistettu lasikuituverkolla ja pinnoitettu polymeerimodifioidulla sementtilaastilla. Tämä aikaansaa ideaalisen laatoitusalustan ohutlaastikiinnitysmenetelmälle ilman lisäkäsittelyä. Levyt voidaan asentaa
kaikille alustoille. Wedi-rakennuslevyt ovat vedenkestäviä ja eristävät myös lämpöä. Levyt ovat monikäyttöisiä, keveitä ja siksi helppoja käsitellä. Lisäksi niiden työstäminen on nopeaa ja helppoa.

  • Levy soveltuu laatoitettuna käytettäväksi myös kodin tilojen betoni- ja puuaineslattioissa.
Wedi1
Wedi rakennuslevy
Wedi2

Wedi (vedeneristävä rakennuslevy)

Wedi -märkätilojen vedeneristys- ja pintarakennejärjestelmä on kodin, hotellihuoneiden, uimahallien, kylpylöiden ja vastaaville vesirasituksille altistuvien märkätilojen seinien pintarakennejärjestelmä. Wedi-levyt voidaan kiinnittää tavanomaisiin puu- ja teräsrankarakenteisiin tai kiviainesseiniin. Wedi-levy soveltuu käytettäväksi uudis- ja korjausrakentamisessa sekä ainoana että osittaisena rakenneratkaisuna. Wedi märkätilajärjestelmä ei sovellu käytettäväksi saunoissa tai osaksi vuotta kylmille jäävissä rakennuksissa. Wedi rakennuslevy on M1-luokiteltu.

  • Wedi-rakennuslevyn lämpötilojen kestävyys on – 50°C…+ 75°C

Wedi -rakennuslevy on:

  • erinomainen alusta ohutlaastikiinnitetyille keraamisille laatoille ja luonnonkiville
  • vedeneriste märkätiloissa
  • lämmöneriste
  • muotoiluelementti (kaarevat seinät, pilasterit, kalusteet jne.)