Kylpyhuoneremontti

Märkätilojen remontit kannattaa teettää luotettavilla ammattilaisilla. Kylpyhuoneremontit toteutetaan alusta loppuun purkutöistä laatoitukseen ja viimeistelyyn sähkötöineen ja kalusteasennuksineen. Hoidamme kaikenlaiset sisäremontit ammattitaidolla ja luotettavasti alusta loppuun.

Erikoisosaamiseemme kuuluvat kylpyhuoneet, pesuhuoneet, saunat ja wc-tilat. Lupaamme onnistuneen lopputuloksen sovitussa aikataulussa! Olipa remonttisi pieni tai suuri, toteutamme sen takuutyönä avaimet käteen periaatteella! Muistathan, että työn osuudesta saat kotitalousvähennyksen.

Laattacenter kylpyhuoneremontti

Avaimet käteen -kylpyhuoneremontti sisältää:

  • Kirjalliset sopimukset ja 3D luonnokset remontoitavasta tilasta
  • Pitävä aikataulu
  • Ammattilaisen tekemät remonttityöt
  • Ammattitaitoiset sähkö- ja putkityöt
  • Remontin aikana tarvittavat suojaukset
  • Työt ja tarvikkeet yhdellä sopimuksella
  • Remontin loppusiivous

Ennen remontin alkua

Jos asut taloyhtiössä, sinun on ilmoitettava pesuhuoneremontista hyvissä ajoin isännöitsijäyritykselle. Jos taas asut omakotitalossa, ole yhteydessä paikalliseen rakennusvalvontaan selvittääksesi, mitä lupia remontti vaatii.

Kun olet sopinut remontista kanssamme, toimitamme taloyhtiölle remontti-ilmoituksen. Ilmoituksesta selviää esimerkiksi se, ketkä kaikki kohteessa työskentelevät, mitä vesieristysjärjestelmää käytetään ja kuinka kauan remontin arvioidaan kestävän.
Keskustele taloyhtiön hallituksen kanssa mahdollisista kustannusten jakamisesta: maksaako taloyhtiö esimerkiksi vedeneristyksen ja sinä pintamateriaalit.

Selvitä, onko taloyhtiölläsi ohjeita tai rajoituksia esimerkiksi vesikalusteiden valinnasta. Ota selvää, miten taloyhtiössäsi toimitaan, koska käytännöt vaihtelevat.

Remontin toteutukseen liittyviä käytännön asioita

Asentajan on päästävä kulkemaan sujuvasti asuntoon. Hänelle voi esimerkiksi antaa oman avaimen.

Varaa asentajalle työtila tarvikkeiden ja työkalujen säilytykseen ja töiden valmisteluun, kuten laastin sekoittamiseen ja laattojen leikkaamiseen.

Yleensä remontin ajaksi ei tarvitse muuttaa pois, mutta remontti voi hankaloittaa asumista. Jos aiot olla kotona remontin aikana, ota asia puheeksi jo remontista sovittaessa.

Asentaja suojaa remontoitavat tilat, työtilat ja kulkuväylät muovein ja kovalevyin. Suojaa silti tarvittaessa irtaimisto (esim. elektroniikkalaitteet) rakennusaikaiselta pölyltä.

Huolehdimme rakennusjätteiden poisviennistä, ellei muuta ole sovittu.

Remontin valmistuttua

Säilytä kylpyhuoneremontista ylijääneitä laattoja mahdollista myöhempää korjaustarvetta varten, koska todennäköisesti saman valmistuserän laattoja ei enää ole saatavilla.

Laattapinnat tulee pestä kunnolla happopohjaisella pesuaineella (esim. Fila Deterdek). Pelkkä vesipesu ei riitä saumauslaastijäämien poistamiseen. Kun pinnat on käyttöönottopesty, saumauslaastit eivät jää keräämään likaa laattoihin.

Pesuhuoneremonttimme tehdään aina rakennusmääräysten mukaisesti ja yksityiskohdat viimeistellään huolellisesti.